Sko

gatline
GaitLine sko med SGL Teknologi
Gaitline-skoen er patenteret med SGL (Sensory GaitLine) teknologi, og har derudover en komfortabel stødabsorbering.

SGL repræsenter den optimale vægtafviklingslinje gennem fodens knogler.

Teknologien giver foden et optimalt udgangspunkt for kroppens balance og muskulære aktivering samt et optimalt og funktionelt gangmønster.

SGL–linjen skaber neutralitet i fodled og ankelled og reducer stress i bevægeapparatet.

GaitLine kræver ikke nogen træning for anvendelse og vil kunne virke aflastende eller opleves som lindrende på de fleste allerede ved første eller kort tids brug.

GaitLines positive indvirkning på den biomekaniske bevægelse afstresser fødderne, aflaster kroppen og kan for mange reducere muskuloskeletale lidelser.

Hvad gør GaitLine?

GaitLine stående / i standfasen
GaitLine sko i standfasen flytter vægtpunktet væk fra det bagerste af hælen – hvilket for mange opleves som lindrende på hælsmerter.

Vi har flere positive tilbagemeldinger fra patienter med plantar fasciitis smerter, der beretter om væsentlig forbedring eller helbredelse ved brug af skoen.

GaitLine i bevægelse
Denne teknologi har til formål at neutralisere hælbenets position, således at akillessenen er lodret gennem hælisæt, efterfulgt af et reduceret ’midtfodsdrop’.

Derudover styre GaitLine leddene langs den passende balanceakse i mellemfod og forfod. Hertil skal dog tilføjes, at GaitLine-skoen er baseret på en dynamisk og variabel pronationsbevægelse i foden.

Forfodsgængen i GaitLine aflaster tåleddene og giver en hurtig afvikling over forfoden i bevægelse.