Fodterapeut i Albertslund

Vores fodterapeut i Albertslund og Ishøj kan pleje og behandle dine fødder, så du undgår skader og smerter.

Med regelmæssig fodterapi kan du blandt andet forebygge og afhjælpe fod-, hofte- og rygproblemer.

Plej dine fødder med en fodbehandling

Vi bruger vores fødder hele tiden og kan næsten ikke leve uden dem. Men mange glemmer fødderne lidt alligevel.

Dine fødder bliver belastet dagligt, så det er vigtigt at give dem ordentligt omsorg hver dag hele livet. Ved at passe på dem kan du øge chancerne for, at din mobilitet bevares hele livet.

Det kan være svært at holde fødderne friske og sunde. Nogle bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på føddernes sundhed.

Har du være uheldig og er ramt af en af de nævnte sygdomme, skal du passe ekstra godt på og gå til kontrol samt forebyggende behandling med jævne mellemrum. Hvis du lever med en sygdom, som kan påvirke fødderne, er det vigtigt at få ordentlig vejledning om egen pleje, fodtøj osv.

Få en fodbehandling

Hvornår skal du opsøge din fodterapeut i Albertslund?

Der er ikke noget, der må gøre ondt på vores fødder. Oplever du smerter i fødderne, bør du derfor besøge os.

Oplever du smerter, som ikke går væk, er der særlig grund til at opsøge os, så vi kan hjælpe.

Det er ikke kun ældre mennesker, som går til fodterapeut. Fodterapi er for alle og kan også bruges som forebyggelse samt forkælelse.

Så du behøver ikke have fodproblemer for at få en professionel behandling. Børn kan også have glæde af et fodtjek. Erfaringer viser nemlig, at børns manglende lyst til at gå eller løbe kan skyldes problemer med fødderne.

Med korrekte indlæg fra en fodterapeut kan problemet afhjælpes, og du kan hjælpe dine børn på lang sigt.

Hvad kan en fodterapeut hjælpe med?

Vores fodterapeut beliggende nær Albertslund og Ishøj tilbyder dig hjælp inden for fodbehandling, fodøvelser, indlægssåler samt neglebøjler. Her får du professionel vejledning til, hvad du selv kan gøre for at passe på dine fødder.

Forskellen mellem en fodplejer og en fodterapeut er, at fodterapeuten primært behandler og forebygger fodproblemer og smerter, så problemerne ikke når at opstå.

Fodplejerens primære fokus er mere velvære og forkælelse af fødderne.

Fodterapeutens behandling foregår ved, at der dannes et overblik over din fods tilstand, hvorefter der behandles eksempelvis hård hud, ligtorne, nedgroede negle eller andet.

Fodterapeut Albertslund hjælper dig

Priser for fodbehandling

Vi har forskellige varighed af vores fodbehandlinger, og priserne ligger mellem 349 kr. og 525 kr. Vi kører også ud til private hjem og udfører fodbehandlingen der, hvis du foretrækker at blive hjemme. Fodbehandling i eget hjem koster 550 kr. inkl. kørsel.

Kan du få tilskud til vores fodklinik?

Det er muligt at få tilskud til behandlingerne. De forskellige tilskud afhænger af de forsikringer, du har tegnet og din livssituation.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller har du brug for en professionel fodbehandling? Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til os
Skriv til os