Fodterapeut omkring Albertslund og Ishøj

Bor du i området omkring Albertslund eller Ishøj, har du ikke langt til vores klinik på Thistedgade 6 i Taastrup. Vores fodterapeut kan vejlede og hjælpe dig med pleje af dine fødder på den bedst mulige vis, så du undgår skader og smerter. Med regelmæssig fodterapi kan du blandt andet forebygge og afhjælpe fod-, hofte-, rygproblemer.

Giv dine fødder mere opmærksomhed med en fodbehandling af en fodterapeut

Vi bruger dem hele tiden, kan næsten ikke leve uden dem, men mange glemmer dem lidt alligevel. Dine fødder bliver belastet dagligt, så det er vigtigt at give dem ordentligt omsorg hver dag hele livet. Ved at passe på dem, kan du øge chancerne for, at din mobilitet bevares hele livet. Det kan være svært at holde fødderne friske og sunde. Mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på føddernes sundhed. Har man være uheldig og er ramt af en af de nævnte sygdomme, skal man passe ekstra godt på, og gå til kontrol samt forebyggende behandling med jævne mellemrum. Hvis man lever med en sygdom, som kan påvirke fødderne, er det vigtigt at få ordentlig vejledning om egen pleje, fodtøj osv.

Hvornår bør man opsøge en fodterapeut?

Der er ikke noget, der må gøre ondt på vores fødder, så hvis du er i tvivl om du skal besøge en fodterapeut, kan du stille dig selv dét spørgsmål. Hvis du oplever smerte som ikke går væk, er der særlig grund til at opsøge os, så vi kan hjælpe.

Det er ikke kun ældre mennesker som går til fodterapeut. Fodterapi er for alle, og kan også bruges som forebyggelse samt velvære – så du behøver ikke have fodproblemer for at få en professionel behandling. Børn kan også have glæde af et fodtjek. Erfaringer viser nemlig, at børns manglende lyst til at gå eller løbe, kan skyldes problemer med fødderne. Med korrekte indlæg fra en fodterapeut, kan problemet afhjælpes og du kan hjælpe dine børn på langt sigt.

Hvad kan en fodterapeut hjælpe med?

Vores fodterapeut nær Albertslund og Ishøj tilbyder dig hjælp inden for fodbehandling, fodøvelser, indlægssåler, neglebøjler og giver dig professionel vejledning til, hvad du selv kan gøre, for at passe på dine fødder. Forskellen mellem en fodplejer og en fodterapeut er, at fodterapeuten primært behandler og forebygger fodproblemer og smerter, så problemerne ikke når at opstå. Fodplejerens primære fokus er mere velvære og forkælelse af fødderne. Fodterapeutens behandling foregår ved, at der dannes et overblik over din fods tilstand, hvorefter der behandles eksempelvis hård hud, ligtorne, nedgroede negle osv.

Priser for fodbehandling

Vi har forskellige varighed af vores fodbehandlinger, så dit behov også kan dækkes. Priserne ligger mellem 349,- til 525,- i forhold til varighed. Vi kører også ud til private hjem og udfører fodbehandlingen der, hvis du foretrækker at blive hjemme. Fodbehandling i eget hjem koster 550,- inkl. kørsel.

Kan du få tilskud til vores fodklinik?

Det er muligt at få tilskud til behandlingerne. De forskellige tilskud afhænger af de forsikringer, du har tegnet og din livssituation. Du kan læse mere om vores tilskudsmuligheder her.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for en professionel fodbehandling, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 29 87 00 91, eller skrive en mail på bf@fodterapi-taastrup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!