Fodterapeut Albertslund

Vi bruger dem hele tiden, kan næsten ikke leve uden dem, men mange glemmer dem lidt alligevel. Dine fødder bliver belastet daglig, så det er vigtigt at give dem ordentligt omsorg, hver dag hele livet. Ved at passe på dem, kan du øge chancerne for, at din mobilitet bevares hele livet. Det kan være svært at holde fødderne friske og sunde. Mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på føddernes sundhed. Har man være uheldig og at være ramt af en af de nævnte sygdomme, skal man passe ekstra godt på, og gå til kontrol samt forebyggende forebyggende behandling med jævne mellemrum. Hvis man lever med en sygdom, som kan påvirke fødderne, er det vigtigt at få ordentlig vejledning om egen pleje, fodtøj osv.

Bor du i området omkring Albertslund har du ikke langt til vores klinik på Thistedgade 6 i Taastrup. Vores fodterapeut kan vejlede og hjælpe dig med pleje af dine fødder på den bedst mulige vis, så du undgår skader og smerter. Med regelmæssig fodterapi kan du blandt andet forebygge og afhjælpe fod-, hofte-, rygproblemer.

Hvornår bør man opsøge en fodterapeut?

Der er ikke noget der må gøre ondt på vores fødder, så hvis du er i tvivl om du skal besøge en fodterapeut, kan du stille dig selv dét spørgsmål. Hvis du oplever smerte som ikke går væk, er der særlig grund til at opsøge os, så vi kan hjælpe.

Det er ikke kun ældre mennesker som går til fodterapeut. Fodterapi er for alle, og kan også bruges som forebyggelse samt velvære – så du behøver ikke have fodproblemer for at få en professionel behandling. Børn kan også have glæde af et fodtjek. Erfaringer viser nemlig, at børns manglende lyst til at gå eller løbe, kan skyldes problemer med fødderne. Med korrekte indlæg fra en fodterapeut, kan problemet afhjælpes og du kan hjælpe dine børn på langt sigt.

fod0
fodklinik i albertslund har en dygtig fodterapeut
img8

Hvad kan en fodterapeut hjælpe med?

Vores fodterapeut tilbyder dig hjælp inden for fodbehandling, fodøvelser, indlægssåler, neglebøjler og giver dig professionel vejledning til, hvad du selv kan gøre, for at passe på dine fødder. Du kan læse mere om vores behandlingsformer her.

Kan du få tilskud til vores fodklinik?

Der er flere muligheder for at få tilskud til behandling. Det afhænger af din livssituation og hvilke forsikringer, du har tegnet. Du kan læse mere om vores priser og tilskudsmuligheder.

Har du spørgsmål eller brug for en professionel fodbehandling, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 29 87 00 91, eller skrive en mail på bf@fodterapi-taastrup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!